Bog & idéCarl Åke Farbring

Bøger skrevet af Carl Åke Farbring

Læs mere om Carl Åke Farbring
1 produkter
1 produkter
Den motiverende samtale i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den motiverende samtale i praksisStephen Rollnick
359,96 DKK
Indbundet
(0)
Den motiverende samtale i praksis

Mere om Carl Åke Farbring

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Carl Åke Farbring. Bogen har titlen "Den motiverende samtale i praksis". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "Den motiverende samtale i praksis" er desuden en del af serien "Den motiverende samtale".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Carl Åke Farbrings "Den motiverende samtale i praksis"

Det er muligt at købe Carl Åke Farbrings "Den motiverende samtale i praksis" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Farbrings serie "Den motiverende samtale". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Endnu en af Carl Åke Farbring fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Carl Åke Farbring