Bog & idéCarl Angell

Bøger skrevet af Carl Angell

Læs mere om Carl Angell
2 produkter
2 produkter
Fysikk for lærere : naturfag i grunnskolelærerutdanningen : 5.-10. trinn
Fysikk for lærere : naturfag i grunnskolelærerutdanningen : 5.-10. trinnEirik Grude Flekkøy
919,95 DKK
Hæftet
(0)
Fysikk for lærere : naturfag i grunnskolelærerutdanningen : 5.-10. trinn
Fysikkdidaktikk
FysikkdidaktikkEllen K.Henriksen m.fl.
959,95 DKK
Hæftet
(0)
Fysikkdidaktikk

Mere om Carl Angell

Carl Angell har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Angell.
Bøgerne fra Carl Angell kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Fysikk for lærere : naturfag i grunnskolelærerutdanningen : 5.-10. trinn" udgivet af Gyldendal akademisk - "Fysikkdidaktikk" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Fysikkdidaktikk" udgivet af Høyskoleforlaget - "Fysikk for lærere : naturfag i grunnskolelærerutdanningen : 5.-10. trinn" udgivet af Gyldendal akademisk

Bøger af Carl Angell

Carl Angell har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Angell som hæftet. Angells bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Carl Angells "Fysikk for lærere : naturfag i grunnskolelærerutdanningen : 5.-10. trinn"

Det er muligt at købe Carl Angells "Fysikk for lærere : naturfag i grunnskolelærerutdanningen : 5.-10. trinn" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Gyldendal akademisk.

Carl Angell "Fysikkdidaktikk"

Det er muligt at købe Carl Angells "Fysikkdidaktikk" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Cappelen Damm akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Carl Angell