Bog & idéCarl Cato Wadel

Bøger skrevet af Carl Cato Wadel

Læs mere om Carl Cato Wadel
2 produkter
2 produkter
Ledelse av og i barnehagen
Ledelse av og i barnehagenCarl Cato Wadel
779,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse av og i barnehagen
Ledelse og læring -  i organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse og læring - i organisationerErik Elgaard Sørensen
287,96 DKK
Indbundet
(0)
Ledelse og læring - i organisationer

Mere om Carl Cato Wadel

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Carl Cato Wadel. På listen nedenfor ser du de seneste af Wadels udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelse og læring - i organisationer" udgivet af HansReitzels - "Ledelse og læring - i organisationer" udgivet af Gyldendal

Carl Cato Wadels bøger

Carl Cato Wadel har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Carl Cato Wadel bøger i flere formater. Bøgerne af Wadel er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Carl Cato Wadels "Ledelse og læring - i organisationer"

Hos Bog & idé er "Ledelse og læring - i organisationer" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Det betyder, at du kan læse "Ledelse og læring - i organisationer" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

Carl Cato Wadel "Ledelse og læring - i organisationer"

Det er muligt at købe Carl Cato Wadels "Ledelse og læring - i organisationer" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Carl Cato Wadel