Bog & idéCarl Frederik Münchhausen

Bøger skrevet af Carl Frederik Münchhausen

Læs mere om Carl Frederik Münchhausen
1 produkter
1 produkter
Baron Münchhausens vidunderlige rejser
Baron Münchhausens vidunderlige rejserCarl Frederik Münchhausen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Baron Münchhausens vidunderlige rejser

Mere om Carl Frederik Münchhausen

Der er bare én bog af Carl Frederik Münchhausen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Baron Münchhausens vidunderlige rejser". Den er publiceret af SAGA Egmont på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Carl Frederik Münchhausens "Baron Münchhausens vidunderlige rejser"

Hos Bog & idé er "Baron Münchhausens vidunderlige rejser" tilgængelig som ebog. "Baron Münchhausens vidunderlige rejser" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SAGA Egmont.

Dette er en også en skøn bog fra Münchhausen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Carl Frederik Münchhausen