Bog & idéCarl Holst

Bøger skrevet af Carl Holst

Læs mere om Carl Holst
2 produkter
2 produkter
CARL
STREAM
CARLCarl Holst
129,95 DKK
Lydbog
(8)
CARL
CARL
BOEGERTILSTAERKPRIS
CARLBent Winther
248,96 DKK
Hæftet
(7)
CARL

Mere om Carl Holst

Carl Holst har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Holsts udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "CARL" udgivet af Forlaget Momenta - "CARL" udgivet af Forlaget Momenta - "Carl" udgivet af Momenta

Carl Holsts bøger

Carl Holst har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Holsts bøger kommer i forskellige formater. Holsts bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Carl Holsts "CARL"

Det er muligt at købe Carl Holsts "CARL" som ebog. "CARL" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Momenta.

Carl Holst "CARL"

Det er muligt at købe Carl Holsts "CARL" som lydbog. Når du køber "CARL" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Forlaget Momenta, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carl Holst