Bog & idéCarl Honore

Bøger skrevet af Carl Honore

Læs mere om Carl Honore
1 produkter
1 produkter
Bolder
BolderCarl Honore
179,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Bolder

Mere om Carl Honore

Carl Honore har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Bolder". Det er Simon & Schuster, der har publiceret den på engelsk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bolder" af Carl Honore

"Bolder" er til salg som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Simon & Schuster, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Carl Honore fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Carl Honore