Bog & idéCarl Jørgen Leisner Carlsen

Bøger skrevet af Carl Jørgen Leisner Carlsen

Læs mere om Carl Jørgen Leisner Carlsen
2 produkter
2 produkter
Worm. En mordgåde fra guldalderen
Worm. En mordgåde fra guldalderenCarl Jørgen Leisner Carlsen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Worm. En mordgåde fra guldalderen
Worm. En mordgåde fra guldalderen
STREAM
Worm. En mordgåde fra guldalderenCarl Jørgen Leisner Carlsen
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Worm. En mordgåde fra guldalderen

Mere om Carl Jørgen Leisner Carlsen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Carl Jørgen Leisner Carlsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Carlsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Worm. En mordgåde fra guldalderen" udgivet af Saga - "Worm. En mordgåde fra guldalderen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Worm. En mordgåde fra guldalderen" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Carl Jørgen Leisner Carlsens bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Carl Jørgen Leisner Carlsen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Carl Jørgen Leisner Carlsen kommer i et udvalg af formater. Carlsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Carl Jørgen Leisner Carlsens "Worm. En mordgåde fra guldalderen"

"Worm. En mordgåde fra guldalderen" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.

Carl Jørgen Leisner Carlsen "Worm. En mordgåde fra guldalderen"

"Worm. En mordgåde fra guldalderen" findes på den digitale boghylde som lydbog. Fordelen ved at have Carl Jørgen Leisner Carlsens "Worm. En mordgåde fra guldalderen" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carl Jørgen Leisner Carlsen