Bog & idéCarlo Ginzburg

Bøger skrevet af Carlo Ginzburg

Læs mere om Carlo Ginzburg
2 produkter
2 produkter
Osten og ormene KKK
BOEGERTILSTAERKPRIS
Osten og ormene KKKCarlo Ginzburg
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Osten og ormene KKK
Spor
SporCarlo Ginzburg
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Spor

Mere om Carlo Ginzburg

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Carlo Ginzburg. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Ginzburg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spor" udgivet af Medusa - "Osten og ormene" i serien "Kulturklassiker Klim" udgivet af Klim - "Spor " i serien "Romanske skrifter" udgivet af Museum Tusculanum - "Osten og ormene" i serien "Kulturklassiker Klim" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Bøger af Carlo Ginzburg

Du kan købe fire bøger af Carlo Ginzburg her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Carlo Ginzburg kan købes i udvalgte formater. Carlo Ginzburg bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Spor" af Carlo Ginzburg

Hos Bog & idé er "Spor" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Ginzburg, kan du godt glæde dig. Det er Medusa, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Osten og ormene" af Carlo Ginzburg

Hos Bog & idé er "Osten og ormene" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Kulturklassiker Klim". Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carlo Ginzburg