Bog & idéCarol Vorderman

Bøger skrevet af Carol Vorderman

Læs mere om Carol Vorderman
4 produkter
4 produkter
Hjælp dit barn med Biologi, kemi og fysik
Hjælp dit barn med Biologi, kemi og fysikCarol Vorderman
199,95 DKK
Paperback
(0)
Hjælp dit barn med Biologi, kemi og fysik
Hjælp dit barn med matematik
Hjælp dit barn med matematikCarol Vorderman
199,95 DKK
Paperback
(0)
Hjælp dit barn med matematik
En visuel guide til computerkodning
En visuel guide til computerkodningCarol Vorderman
199,95 DKK
Paperback
(0)
En visuel guide til computerkodning
Sådan løser du sudoku
Sådan løser du sudokuCarol Vorderman
49,95 DKK
Paperback
(0)
Sådan løser du sudoku

Mere om Carol Vorderman

Carol Vorderman har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Vordermans bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sådan bliver du god til matematik" udgivet af Forlaget Bolden - "Hjælp dit barn med matematik" udgivet af Forlaget Bolden - "En visuel guide til gode studievaner" udgivet af Forlaget Bolden - "En visuel guide til musik" udgivet af Forlaget Bolden - "Computerkodning med Python - for begyndere" i serien "Skoleklar" udgivet af Bolden - "En visuel guide til engelsk" udgivet af Forlaget Bolden - "En visuel guide til computerkodning" udgivet af Forlaget Bolden - "Sådan løser du sudoku" i serien "Sudoku" udgivet af Forlaget SuDoku ApS - "10 minutters matematik om dagen: 11-13 år" udgivet af Bolden - "10 minutters matematik om dagen: 8-10 år" udgivet af Bolden - "Hjælp dit barn med matematik" udgivet af Forlaget Bolden - "Hjælp dit barn med Biologi, kemi og fysik" udgivet af Forlaget Bolden

Bøger skrevet af Carol Vorderman

Du kan bestille 12 bøger af Carol Vorderman her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Carol Vorderman bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Vorderman udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Carol Vordermans "Sådan bliver du god til matematik"

"Sådan bliver du god til matematik" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Bolden, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Carol Vorderman "Hjælp dit barn med matematik"

Hos Bog & idé er "Hjælp dit barn med matematik" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Forlaget Bolden, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carol Vorderman