Bog & idéCarole S. Adler

Bøger skrevet af Carole S. Adler

Læs mere om Carole S. Adler
2 produkter
2 produkter
Sikke en hest!
Sikke en hest!Carole S. Adler
69,95 DKK
EBOG
(0)
Sikke en hest!
Sikke en hest!
STREAM
Sikke en hest!Carole S. Adler
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Sikke en hest!

Mere om Carole S. Adler

Carole S. Adler har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Adlers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sikke en hest!" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sikke en hest!" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Carole S. Adler

Der er to tilgængelige udgivelser af Carole S. Adler hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Carole S. Adler kommer i et udvalg af formater. Adlers bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sikke en hest!" af Carole S. Adler

Det er muligt at købe Carole S. Adlers "Sikke en hest!" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Sikke en hest!" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Sikke en hest!" af Carole S. Adler

Hos Bog & idé er "Sikke en hest!" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Sikke en hest!" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Carole S. Adler