Bog & idéCaroline de Maigret

Bøger skrevet af Caroline de Maigret

Læs mere om Caroline de Maigret
1 produkter
1 produkter
Older but Better, but Older: The art of growing up
Older but Better, but Older: The art of growing upCaroline de Maigret
199,95 DKK
Hardback
(0)
Older but Better, but Older: The art of growing up

Mere om Caroline de Maigret

Der findes flere bøger af Caroline de Maigret til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Maigrets nyeste bøger.
Bøgerne fra Caroline de Maigret udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Older but Better, but Older: The art of growing up" udgivet af Ebury Press - "How to be Parisian" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "How to be Parisian - kærlighed, stil & dårlige vaner" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "How to be Parisian - kærlighed, stil & dårlige vaner" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Caroline de Maigrets bøger

Caroline de Maigret har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Caroline de Maigret kommer i forskellige formater. Maigrets bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Caroline de Maigrets "Older but Better, but Older: The art of growing up"

"Older but Better, but Older: The art of growing up" kan købes som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Ebury Press, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"How to be Parisian" af Caroline de Maigret

Det er muligt at købe Caroline de Maigrets "How to be Parisian" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Caroline de Maigret