Bog & idéCarsten Corfitzen

Bøger skrevet af Carsten Corfitzen

Læs mere om Carsten Corfitzen
2 produkter
2 produkter
Kunsttyveri i Nordjylland
Kunsttyveri i NordjyllandCarsten Corfitzen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Kunsttyveri i Nordjylland
Kunsttyveri i Nordjylland
STREAM
Kunsttyveri i NordjyllandCarsten Corfitzen
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Kunsttyveri i Nordjylland

Mere om Carsten Corfitzen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Carsten Corfitzen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Corfitzens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kunsttyveri i Nordjylland" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kunsttyveri i Nordjylland" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Carsten Corfitzen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Carsten Corfitzen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Carsten Corfitzen kan købes i et udvalg af formater. Corfitzens bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Carsten Corfitzens "Kunsttyveri i Nordjylland"

"Kunsttyveri i Nordjylland" kan købes som lydbog. Carsten Corfitzens "Kunsttyveri i Nordjylland" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er en del af serien "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Kunsttyveri i Nordjylland" af Carsten Corfitzen

"Kunsttyveri i Nordjylland" er tilgængelig som e-bog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Kunsttyveri i Nordjylland" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Corfitzen