Bog & idéCarsten Fabricius

Bøger skrevet af Carsten Fabricius

Læs mere om Carsten Fabricius
1 produkter
1 produkter
Kan du høre hvad jeg tænker ?
Kan du høre hvad jeg tænker ?Carsten Fabricius
229,95 DKK
EBOG
(0)
Kan du høre hvad jeg tænker ?

Mere om Carsten Fabricius

Carsten Fabricius har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Fabricius' udgivelser.
Bøgerne fra Carsten Fabricius findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kan du høre hvad jeg tænker ?" udgivet af Books on Demand - "Kan du høre hvad jeg tænker ?" udgivet af Books on Demand - "Hold nu kæft! - og hør efter!" udgivet af Books on Demand - "Hjertets Puls" udgivet af Livskilden - "Hold nu kæft !!! - og hør efter !" udgivet af Books on Demand

Carsten Fabricius' bøger

Du kan bestille fem bøger af Carsten Fabricius her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Carsten Fabricius kommer i forskellige formater. Bøgerne af Fabricius er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kan du høre hvad jeg tænker ?" af Carsten Fabricius

Hos Bog & idé er "Kan du høre hvad jeg tænker ?" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Kan du høre hvad jeg tænker ?" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.

"Kan du høre hvad jeg tænker ?" af Carsten Fabricius

Det er muligt at købe Carsten Fabricius' "Kan du høre hvad jeg tænker ?" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Fabricius