Bog & idéCarsten Fenger-Grøndahl

Bøger skrevet af Carsten Fenger-Grøndahl

Læs mere om Carsten Fenger-Grøndahl
2 produkter
2 produkter
Turen går til Tyrkiet
Turen går til TyrkietDuygu Cakir
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Tyrkiet
Sigøjnere
BOEGERTILSTAERKPRIS
SigøjnereCarsten Fenger-Grøndahl
290,46 DKK
Hæftet
(0)
Sigøjnere

Mere om Carsten Fenger-Grøndahl

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger af Carsten Fenger-Grøndahl. På listen nedenfor har du Fenger-Grøndahls seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Marokko" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Tyrkiet" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Tyrkiet " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Tyrkiet" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Sigøjnere" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Sigøjnere" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Sigøjnere" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Tyrkernes Istanbul" udgivet af Klim - "Turen går til Marokko" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Tyrkiet" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Tjekkiet & Slovakiet" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Carsten Fenger-Grøndahls bøger

Der er 11 tilgængelige bogudgivelser af Carsten Fenger-Grøndahl hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Fenger-Grøndahls bøger kommer i flere forskellige formater. Carsten Fenger-Grøndahl bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Turen går til Marokko" af Carsten Fenger-Grøndahl

Det er muligt at købe Carsten Fenger-Grøndahls "Turen går til Marokko" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Turen går til Tyrkiet" af Carsten Fenger-Grøndahl

Det er muligt at købe Carsten Fenger-Grøndahls "Turen går til Tyrkiet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Fenger-Grøndahl