Bog & idéCarsten Fode

Bøger skrevet af Carsten Fode

Læs mere om Carsten Fode
4 produkter
4 produkter
SMV-bestyrelsen - hele vejen rundt
SMV-bestyrelsen - hele vejen rundtMette Neville
749,95 DKK
Hardback
(1)
SMV-bestyrelsen - hele vejen rundt
Ledelsesansvar og ansvarsbegrænsninger
Ledelsesansvar og ansvarsbegrænsningerCarsten Fode
539,95 DKK
EBOG
(0)
Ledelsesansvar og ansvarsbegrænsninger
Ledelsesansvar og ansvarsbegrænsninger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelsesansvar og ansvarsbegrænsningerCarsten Fode
494,96 DKK
Hardback
(0)
Ledelsesansvar og ansvarsbegrænsninger
Valg af selskabsform
Valg af selskabsform
2199,95 DKK
Indbundet
(0)
Valg af selskabsform

Mere om Carsten Fode

Carsten Fode har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Fodes nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelsesansvar og ansvarsbegrænsninger" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Ledelsesansvar og ansvarsbegrænsninger" udgivet af Djøf Forlag - "SMV-bestyrelsen - hele vejen rundt" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Valg af selskabsform & omstrukturering af selskaber" udgivet af Karnov Group - "Valg af selskabsform & omstrukturering af selskaber" udgivet af Karnov Group

Bøger skrevet af Carsten Fode

Der er fem tilgængelige udgivelser af Carsten Fode hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Fodes bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Fode er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ledelsesansvar og ansvarsbegrænsninger" af Carsten Fode

Hos Bog & idé er "Ledelsesansvar og ansvarsbegrænsninger" tilgængelig som ebog. Med "Ledelsesansvar og ansvarsbegrænsninger" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag.

Carsten Fode "Ledelsesansvar og ansvarsbegrænsninger"

"Ledelsesansvar og ansvarsbegrænsninger" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Fode