Bog & idéCarsten Hjorth Pedersen

Bøger skrevet af Carsten Hjorth Pedersen

Læs mere om Carsten Hjorth Pedersen
1 produkter
1 produkter
Påvirkning med respekt
Påvirkning med respektCarsten Hjorth Pedersen
178,95 DKK
EBOG
(0)
Påvirkning med respekt

Mere om Carsten Hjorth Pedersen

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Carsten Hjorth Pedersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hjorth Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det med Gud" udgivet af Logos Media - "Ethvert menneske er en halvø" udgivet af Logos Media - "Skyd!" udgivet af LogosMedia - "Pædagogik i kristent perspektiv" udgivet af Credo i samarbejde med Kristent Pædagogisk Forlag - "Påvirkning med respekt" udgivet af Gyldendal - "Påvirk med respekt" udgivet af LogosMedia i samarbejde med Credo - "Kast! " udgivet af Logosmedia - "Grib! " udgivet af Juniorforlaget - "Skift fokus" udgivet af LogosMedia - "Grib!" udgivet af LogosMedia - "Påvirkning med respekt" udgivet af Gyldendal - "Pædagogikhåndbogen" udgivet af Gyldendal - "Vind!" udgivet af LogosMedia - "Respekt!" udgivet af LogosMedia. i samarbejde med Credo - "Gyldendals Pædagogikhåndbog" udgivet af Gyldendal - "Tid til børn" udgivet af Lohse - "Scor" udgivet af LogosMedia - "Hvordan få det sagt?" udgivet af Lohse. i samarbejde med LogosMedia - "Tid til børn" udgivet af Lohse i samarbejde med LogosMedia - "Børn" i serien "Vejviser-serien" udgivet af Juniorforlaget - "Ord for at leve" i serien "Logos-studie" udgivet af Dansk Luthersk Forlag - "Fri i Kristus" udgivet af Dansk Luthersk Forlag - "Ord for at leve" i serien "Logos-studie" udgivet af Logos, Dansk Luthersk Bibelbrevskole

Carsten Hjorth Pedersens bøger

Du kan købe 23 bøger af Carsten Hjorth Pedersen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Hjorth Pedersens bøger fås i et udvalg af formater. Hjorth Pedersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Det med Gud" af Carsten Hjorth Pedersen

Hos Bog & idé er "Det med Gud" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Logos Media.

"Ethvert menneske er en halvø" af Carsten Hjorth Pedersen

Hos Bog & idé er "Ethvert menneske er en halvø" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Logos Media.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Hjorth Pedersen