Bog & idéCarsten Munk-Hansen

Bøger skrevet af Carsten Munk-Hansen

Læs mere om Carsten Munk-Hansen
1 produkter
1 produkter
Fast Ejendom III
Fast Ejendom IIICarsten Munk-Hansen
349,95 DKK
EBOG
(0)
Fast Ejendom III

Mere om Carsten Munk-Hansen

Der er forskellige bøger af Carsten Munk-Hansen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Munk-Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Retsvidenskabsteori" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Fast Ejendom III" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag

Mere om Carsten Munk-Hansens bøger

Du kan finde to bøger af Carsten Munk-Hansen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Munk-Hansen kommer kun som ebog. Munk-Hansens bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Retsvidenskabsteori" af Carsten Munk-Hansen

Det er muligt at købe Carsten Munk-Hansens "Retsvidenskabsteori" som ebog. "Retsvidenskabsteori" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Carsten Munk-Hansen "Fast Ejendom III"

"Fast Ejendom III" er tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Fast Ejendom III" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Munk-Hansen