Bog & idéCarsten Porskrog Rasmussen

Bøger skrevet af Carsten Porskrog Rasmussen

Læs mere om Carsten Porskrog Rasmussen
6 produkter
6 produkter
Sønderjylland - en særlig historie
Sønderjylland - en særlig historieHans Schultz Hansen
199,95 DKK
Hardback
(2)
Sønderjylland - en særlig historie
Hertugdømmet
HertugdømmetCarsten Porskrog Rasmussen
129,95 DKK
Indbundet
(5)
Hertugdømmet
Moltke
MoltkeCarsten Porskrog Rasmussen
249,95 DKK
EBOG
(0)
Moltke
Hertugdømmet
HertugdømmetCarsten Porskrog Rasmussen
79,95 DKK
Lydbog
(5)
Hertugdømmet
Hertugdømmet
HertugdømmetCarsten Porskrog Rasmussen
79,95 DKK
EBOG
(5)
Hertugdømmet
Hertugdømmet
HertugdømmetCarsten Porskrog Rasmussen
79,95 DKK
EBOG
(5)
Hertugdømmet

Mere om Carsten Porskrog Rasmussen

Der er en del bøger skrevet af Carsten Porskrog Rasmussen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hertugdømmet" i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Hertugdømmet" i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Hertugdømmet " i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Hertugdømmet" i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Skjulte skatte i grænselandet" udgivet af Bianco Luno - "Hertuggodser" i serien "Fra Als og Sundeved¤Skrifter fra Museum Sønderjylland" udgivet af Historisk Samfund for Als og Sundeved¤Museum Sønderjylland - Sønderborg Slot - "Det Sønderjyske landbrugs historie" i serien "Skrifter udgivet af Historisk Samfund for Sønderjylland" udgivet af Historisk Samfund for Sønderjylland - "Sønderjyllands historie Bd.2" udgivet af Historisk Samfund for Sønderjylland - "Sønderjyllands historie Bd.1" udgivet af Historisk Samfund for Sønderjylland - "Rentegods og hovedgårdsdrift del 1-2" udgivet af Institut for Grænseregionsforskning

Carsten Porskrog Rasmussens bøger

Du kan bestille ti bøger af Carsten Porskrog Rasmussen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Carsten Porskrog Rasmussen bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Rasmussen skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Carsten Porskrog Rasmussens "Hertugdømmet"

Hos Bog & idé er "Hertugdømmet" tilgængelig som ebog. "Hertugdømmet" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Rasmussens serie "100 danmarkshistorier". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

"Hertugdømmet" af Carsten Porskrog Rasmussen

Det er muligt at købe Carsten Porskrog Rasmussens "Hertugdømmet" som ebog. Hvis du køber "Hertugdømmet" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i Rasmussens serie "100 danmarkshistorier". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Porskrog Rasmussen