Bog & idéCarsten Werge

Bøger skrevet af Carsten Werge

Læs mere om Carsten Werge
3 produkter
3 produkter
Verdens 100 bedste fodboldspillere 2024
Verdens 100 bedste fodboldspillere 2024Per Frimann
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Verdens 100 bedste fodboldspillere 2024
Verdens 100 bedste fodboldspillere
Verdens 100 bedste fodboldspillereCarsten Werge
99,95 DKK
e-bog
(0)
Verdens 100 bedste fodboldspillere
Det er genialt, det der
STREAM
Det er genialt, det derCarsten Werge
139,95 DKK
Lydbog
(4)
Det er genialt, det der

Mere om Carsten Werge

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Carsten Werge. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Werges udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Verdens 100 bedste fodboldspillere 2021" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Bold i blodet - Werge, Frimann og det gode spil" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det er genialt, det der" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Verdens 100 bedste fodboldspillere 2020" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det er genialt, det der" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Verdens 100 bedste fodboldspillere 2019" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Verdens 100 bedste fodboldspillere 2015-2016" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Verdens 100 bedste fodboldspillere 2018" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Verdens 100 bedste fodboldspillere 2017" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Verdens 100 bedste fodboldspillere" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Verdens 100 bedste fodboldspillere" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Carsten Werges bøger

Der er 11 tilgængelige bogudgivelser af Carsten Werge hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Carsten Werge bøger i forskellige formater. Werges bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Verdens 100 bedste fodboldspillere 2021" af Carsten Werge

Hos Bog & idé er "Verdens 100 bedste fodboldspillere 2021" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Bold i blodet - Werge, Frimann og det gode spil" af Carsten Werge

Hos Bog & idé er "Bold i blodet - Werge, Frimann og det gode spil" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Werge