Bog & idéCasper Andersen

Bøger skrevet af Casper Andersen

Læs mere om Casper Andersen
4 produkter
4 produkter
Slagmark 87
Slagmark 87Nina Toudal Jessen
149,95 DKK
Paperback
(0)
Slagmark 87
Tankens glæde - efterskrift til Hans-Jørgen Schanz
Tankens glæde - efterskrift til Hans-Jørgen SchanzCasper Andersen
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Tankens glæde - efterskrift til Hans-Jørgen Schanz
Videnskab, teknologi og samfund
Videnskab, teknologi og samfundPeter Danholt
349,95 DKK
Hæftet
(1)
Videnskab, teknologi og samfund
Litteratur og Idéhistorie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Litteratur og IdéhistorieCasper Andersen
224,96 DKK
Paperback
(0)
Litteratur og Idéhistorie

Mere om Casper Andersen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Casper Andersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Videnskab, teknologi og samfund" udgivet af Gyldendal - "Global idéhistorie" udgivet af Baggrund.com - "Videnskab og religion i historisk perspektiv" udgivet af Systime

Bøger af Casper Andersen

Der er tre tilgængelige bøger af Casper Andersen hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun købe Andersens bøger som hæftet. Bøgerne af Andersen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Videnskab, teknologi og samfund" af Casper Andersen

Hos Bog & idé er "Videnskab, teknologi og samfund" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Global idéhistorie" af Casper Andersen

Det er muligt at købe Casper Andersens "Global idéhistorie" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Baggrund.com.
Detaljer
Fulde navn:
Casper Andersen