Bog & idéCasper Schad

Bøger skrevet af Casper Schad

Læs mere om Casper Schad
1 produkter
1 produkter
Bilen – køb, salg, leasing og reparation
Bilen – køb, salg, leasing og reparationCasper Schad
199,95 DKK
EBOG
(0)
Bilen – køb, salg, leasing og reparation

Mere om Casper Schad

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger af Casper Schad. På listen nedenfor ser du Schads nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bilen – køb, salg, leasing og reparation" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag - "Bilen" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af Nyt Juridisk Forlag

Mere om Casper Schads bøger

Du kan bestille to bøger af Casper Schad her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Casper Schad fås i flere formater. Schads bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Casper Schads "Bilen – køb, salg, leasing og reparation"

Det er muligt at købe Casper Schads "Bilen – køb, salg, leasing og reparation" som ebog. Med "Bilen – køb, salg, leasing og reparation" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Ret & Rimeligt". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag.

"Bilen" af Casper Schad

"Bilen" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Ret & Rimeligt". Det er Nyt Juridisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Casper Schad