Bog & idéCatherine Hapka

Bøger skrevet af Catherine Hapka

Læs mere om Catherine Hapka
1 produkter
1 produkter
Peter Plys - Bedre end honning?
AELLEBAELLE
Peter Plys - Bedre end honning?Thea Feldman
49,95 DKK
Indbundet
(0)
Peter Plys - Bedre end honning?

Mere om Catherine Hapka

Catherine Hapka har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Hapka.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "High School Musical 2 - Den store kampuge" udgivet af Egmont Kids - "Peter Plys - Bedre end honning?" i serien "Winnie the Pooh" udgivet af CARLSEN - "LEGO Friends - Solgården" udgivet af Forlaget Alvilda - "Redningsmission i junglen - Sæt á 2 stk. Pris pr. stk.: 229,95" udgivet af Alvilda - "LEGO Friends - Solgården - Sæt á 2 stk. Pris pr. stk.: 229,95" udgivet af Alvilda - "Eventyr i Heartlake" udgivet af Alvilda - "En superstjerne i Heartlake" udgivet af Alvilda

Bøger skrevet af Catherine Hapka

Du kan bestille syv bøger af Catherine Hapka her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Hapkas bøger kommer i samtlige formater. Hapkas bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Catherine Hapkas "High School Musical 2 - Den store kampuge"

Hos Bog & idé er "High School Musical 2 - Den store kampuge" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Egmont Kids.

"Peter Plys - Bedre end honning?" af Catherine Hapka

Det er muligt at købe Catherine Hapkas "Peter Plys - Bedre end honning?" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er med i serien "Winnie the Pooh". Det er CARLSEN, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Catherine Hapka