Bog & idéCato R. P. Bjørndal

Bøger skrevet af Cato R. P. Bjørndal

Læs mere om Cato R. P. Bjørndal
2 produkter
2 produkter
Det vurderende øje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det vurderende øjeCato R. P. Bjørndal
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Det vurderende øje
Konstruktive hjælpesamtaler
Konstruktive hjælpesamtalerCato R. P. Bjørndal
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Konstruktive hjælpesamtaler

Mere om Cato R. P. Bjørndal

Der er flere forskellige bøger fra Cato R. P. Bjørndal til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bjørndal.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Konstruktive hjælpesamtaler" udgivet af Klim - "Det vurderende øje" i serien "Pædagogik til tiden" udgivet af Klim

Bøger af Cato R. P. Bjørndal

Du kan bestille to bøger af Cato R. P. Bjørndal her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun bestille Bjørndals bøger som hæftet. Bøgerne af Bjørndal er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Klim.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Cato R. P. Bjørndals "Konstruktive hjælpesamtaler"

Det er muligt at købe Cato R. P. Bjørndals "Konstruktive hjælpesamtaler" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Det vurderende øje" af Cato R. P. Bjørndal

"Det vurderende øje" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Pædagogik til tiden". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Cato R. P. Bjørndal