Bog & idéCato R.P. Bjørndal

Bøger skrevet af Cato R.P. Bjørndal

Læs mere om Cato R.P. Bjørndal
4 produkter
4 produkter
Konstruktive hjælpesamtaler
Konstruktive hjælpesamtalerCato R. P. Bjørndal
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Konstruktive hjælpesamtaler
Konstruktive hjælpesamtaler
Konstruktive hjælpesamtalerCato R.P. Bjørndal
219,95 DKK
EBOG
(1)
Konstruktive hjælpesamtaler
Det vurderende øje
Det vurderende øjeCato R. P. Bjørndal
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Det vurderende øje
Det vurderende øyet : observssjon, vurdering og utvikling i pedagogisk praksis
Det vurderende øyet : observssjon, vurdering og utvikling i pedagogisk praksisCato R.P. Bjørndal
519,95 DKK
Hæftet
(0)
Det vurderende øyet : observssjon, vurdering og utvikling i pedagogisk praksis

Mere om Cato R.P. Bjørndal

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Cato R.P. Bjørndal. På listen nedenfor ser du Bjørndals nyeste bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Cato R.P. Bjørndals bøger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Konstruktive hjælpesamtaler" udgivet af Klim - "Det vurderende øyet : observssjon, vurdering og utvikling i pedagogisk praksis" udgivet af Gyldendal akademisk - "Konstruktive hjælpesamtaler" udgivet af Klim - "Det vurderende øje" i serien "Pædagogik til tiden" udgivet af Klim - "Konstruktive hjelpesamtaler : mestringsfremmende perspektiver & redskaper i veiledning, rådgivning, mentoring & coaching" udgivet af Gyldendal akademisk

Cato R.P. Bjørndals bøger

Du kan købe fem bøger af Cato R.P. Bjørndal her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Cato R.P. Bjørndal bøger i et udvalg af formater. Bjørndal har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Cato R.P. Bjørndals "Konstruktive hjælpesamtaler"

Det er muligt at købe Cato R.P. Bjørndals "Konstruktive hjælpesamtaler" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Konstruktive hjælpesamtaler" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Det vurderende øyet : observssjon, vurdering og utvikling i pedagogisk praksis" af Cato R.P. Bjørndal

"Det vurderende øyet : observssjon, vurdering og utvikling i pedagogisk praksis" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal akademisk, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Cato R.P. Bjørndal