Bog & idéCato Wadel

Bøger skrevet af Cato Wadel

Læs mere om Cato Wadel
1 produkter
1 produkter
Feltarbeid i egen kultur
Feltarbeid i egen kulturCato Wadel
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Feltarbeid i egen kultur

Mere om Cato Wadel

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Cato Wadel. På listen nedenfor finder du de nyeste af Wadels bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Cato Wadels bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ledelse og læring - i organisationer" udgivet af HansReitzels - "Feltarbeid i egen kultur" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Ledelse og læring - i organisationer" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Cato Wadel

Der er tre tilgængelige udgivelser af Cato Wadel hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Cato Wadel kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Wadel er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ledelse og læring - i organisationer" af Cato Wadel

"Ledelse og læring - i organisationer" kan købes som e-bog (pdf-format). "Ledelse og læring - i organisationer" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

Cato Wadel "Feltarbeid i egen kultur"

Det er muligt at købe Cato Wadels "Feltarbeid i egen kultur" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Cato Wadel