Bog & idéCecilia Mörner

Bøger skrevet af Cecilia Mörner

Læs mere om Cecilia Mörner
2 produkter
2 produkter
Skelettet med de røde strømper og andre gys
Skelettet med de røde strømper og andre gysCecilia Mörner
69,95 DKK
EBOG
(0)
Skelettet med de røde strømper og andre gys
Skelettet med de røde strømper og andre gys
STREAM
Skelettet med de røde strømper og andre gysCecilia Mörner
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Skelettet med de røde strømper og andre gys

Mere om Cecilia Mörner

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Cecilia Mörner. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Mörner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skelettet med de røde strømper og andre gys" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Skelettet med de røde strømper og andre gys" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Cecilia Mörner

Du kan købe to bøger af Cecilia Mörner her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Mörners bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Mörner er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Cecilia Mörners "Skelettet med de røde strømper og andre gys"

"Skelettet med de røde strømper og andre gys" er tilgængelig online som lydbog. Cecilia Mörners "Skelettet med de røde strømper og andre gys" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Skelettet med de røde strømper og andre gys" af Cecilia Mörner

"Skelettet med de røde strømper og andre gys" er tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Skelettet med de røde strømper og andre gys" på din enhed og begynde at læse. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Cecilia Mörner