Bog & idéCelestine Maria Jensen

Bøger skrevet af Celestine Maria Jensen

Læs mere om Celestine Maria Jensen
1 produkter
1 produkter
Bootybogen
BootybogenCelestine Maria Jensen
89,95 DKK
EBOG
(1)
Bootybogen

Mere om Celestine Maria Jensen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Celestine Maria Jensen. På listen nedenfor finder du Jensens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bootybogen" udgivet af People'sPress - "Bootybogen" udgivet af People’sPress

Bøger skrevet af Celestine Maria Jensen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Celestine Maria Jensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Celestine Maria Jensen bøger i flere formater. Jensens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Celestine Maria Jensens "Bootybogen"

Hos Bog & idé er "Bootybogen" tilgængelig som ebog. Med "Bootybogen" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.

Celestine Maria Jensen "Bootybogen"

"Bootybogen" er til salg som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People’sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Celestine Maria Jensen