Bog & idéÇetin Can Karaduman

Bøger skrevet af Çetin Can Karaduman

Læs mere om Çetin Can Karaduman
2 produkter
2 produkter
Mal katte
Mal katteÇetin Can Karaduman
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Mal katte
Mal hunde
Mal hundeÇetin Can Karaduman
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Mal hunde

Mere om Çetin Can Karaduman

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Çetin Can Karaduman. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Karaduman.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mal katte" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Billesø & Baltzer - "Mal hunde" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Billesø & Baltzer

Çetin Can Karadumans bøger

Çetin Can Karaduman har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Karadumans bøger fås blot som hæftet. Karadumans bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Billesø & Baltzer.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mal katte" af Çetin Can Karaduman

"Mal katte" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Malebøger og aktivitetsbøger". Det er Billesø & Baltzer, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Mal hunde" af Çetin Can Karaduman

Det er muligt at købe Çetin Can Karadumans "Mal hunde" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Karadumans serie "Malebøger og aktivitetsbøger". Det er Billesø & Baltzer, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Çetin Can Karaduman