Bog & idéChalotte Fleischer

Bøger skrevet af Chalotte Fleischer

Læs mere om Chalotte Fleischer
1 produkter
1 produkter
Den Lille Heks og de forheksede koste
TILBUD
Vejen til Spang Kuk #6: Den Lille Heks og de forheksede kosteCharlotte Fleischer
31,96 DKK39,95 DKK
EBOG
(0)
Vejen til Spang Kuk #6: Den Lille Heks og de forheksede koste

Mere om Chalotte Fleischer

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Chalotte Fleischer. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Fleischers nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den lille Heks og de forheksede koste" i serien "Vejen til Spang Kuk" udgivet af Sofort - "Den Lille Heks og de forheksede koste" i serien "Vejen til Spang Kuk" udgivet af Forlaget Sofort

Bøger af Chalotte Fleischer

Du kan købe to bøger af Chalotte Fleischer her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Fleischers bøger kommer i flere forskellige formater. Fleischers bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Chalotte Fleischers "Den lille Heks og de forheksede koste"

Hos Bog & idé er "Den lille Heks og de forheksede koste" tilgængelig som e-bog. Med "Den lille Heks og de forheksede koste" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Vejen til Spang Kuk". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Sofort.

"Den Lille Heks og de forheksede koste" af Chalotte Fleischer

Hos Bog & idé er "Den Lille Heks og de forheksede koste" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Fleischers serie "Vejen til Spang Kuk". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Sofort.
Detaljer
Fulde navn:
Chalotte Fleischer