Bog & idéCharles Fadel

Bøger skrevet af Charles Fadel

Læs mere om Charles Fadel
1 produkter
1 produkter
Fire-dimensional uddannelse
Fire-dimensional uddannelseCharles Fadel
289,95 DKK
EBOG
(1)
Fire-dimensional uddannelse

Mere om Charles Fadel

Der er flere forskellige bøger skrevet af Charles Fadel på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Fadel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fire-dimensional uddannelse" udgivet af Dafolo A/S - "Fire-dimensional uddannelse" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo

Charles Fadels bøger

Charles Fadel har to bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Fadels bøger kommer i forskellige formater. Fadels bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fire-dimensional uddannelse" af Charles Fadel

"Fire-dimensional uddannelse" kan købes online som ebog. Med "Fire-dimensional uddannelse" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Dafolo A/S, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Charles Fadel "Fire-dimensional uddannelse"

Det er muligt at købe Charles Fadels "Fire-dimensional uddannelse" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i Fadels serie "Undervisning og læring". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Charles Fadel