Bog & idéCharlotte Bircow

Bøger skrevet af Charlotte Bircow

Læs mere om Charlotte Bircow
1 produkter
1 produkter
Vilje af stål
Vilje af stålCharlotte Bircow
99,00 DKK
EBOG
(0)
Vilje af stål

Mere om Charlotte Bircow

Der findes flere forskellige bøger af Charlotte Bircow til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Bircow.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Charlotte Bircows bøger udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "7 x 10 min DVD inkl. elastik" udgivet af Gyldendal - "Vilje af stål" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "25 år med baller af stål, dvd" udgivet af Gyldendal - "Kræft æde mig - nej! PRICE" i serien "People´s Price" udgivet af Berlingske Forlag - "Kræft æde mig - nej!" i serien "People´s Price" udgivet af Berlingske Media¤B.T.¤People´s Press - "Latin Fitness Dance DVD" udgivet af Gyldendal - "Core" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Sådan" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Mere om Charlotte Bircows bøger

Charlotte Bircow har otte bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bircows bøger fås i samtlige formater. Bircow har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Charlotte Bircows "7 x 10 min DVD inkl. elastik"

Det er muligt at købe Charlotte Bircows "7 x 10 min DVD inkl. elastik" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Vilje af stål" af Charlotte Bircow

Hos Bog & idé er "Vilje af stål" tilgængelig som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Vilje af stål" på din enhed og begynde at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Bircow