Bog & idéCharlotte Deigaard Hansen

Bøger skrevet af Charlotte Deigaard Hansen

Læs mere om Charlotte Deigaard Hansen
1 produkter
1 produkter
Frygtelige Fynske Fortællinger I
Frygtelige Fynske Fortællinger IKarsten Brandt Knudsen
119,95 DKK
Paperback
(0)
Frygtelige Fynske Fortællinger I

Mere om Charlotte Deigaard Hansen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Charlotte Deigaard Hansen her hos Bog & idé. Det er "Frygtelige Fynske Fortællinger I". Det er Forlaget Ildanach, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Frygtelige Fynske Fortællinger I" af Charlotte Deigaard Hansen

Det er muligt at købe Charlotte Deigaard Hansens "Frygtelige Fynske Fortællinger I" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Ildanach.

Endnu en af Charlotte Deigaard Hansen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Deigaard Hansen