Bog & idéCharlotte Gotthard Mørtz

Bøger skrevet af Charlotte Gotthard Mørtz

Læs mere om Charlotte Gotthard Mørtz
0 produkter

Mere om Charlotte Gotthard Mørtz

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Charlotte Gotthard Mørtz. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Mørtz' bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard

Mere om Charlotte Gotthard Mørtz' bøger

Charlotte Gotthard Mørtz har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Mørtz kommer blot som indbundet. Mørtz' bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den akutte patient" af Charlotte Gotthard Mørtz

"Den akutte patient" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Charlotte Gotthard Mørtz "Den akutte patient"

Det er muligt at købe Charlotte Gotthard Mørtz' "Den akutte patient" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Gotthard Mørtz