Bog & idéCharlotte Handberg

Bøger skrevet af Charlotte Handberg

Læs mere om Charlotte Handberg
4 produkter
4 produkter
Sundhedsvæsenet på tværs
Sundhedsvæsenet på tværsJette Bangshaab
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsenet på tværs
Rehabiliterende sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Rehabiliterende sygeplejeLene Bastrup Jørgensen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Rehabiliterende sygepleje
Interpretive Description
Interpretive DescriptionCharlotte Handberg
119,95 DKK
EBOG
(0)
Interpretive Description
Interpretive Description
Interpretive DescriptionCharlotte Handberg
119,95 DKK
EBOG
(0)
Interpretive Description

Mere om Charlotte Handberg

Der er mange bøger fra Charlotte Handberg tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Handberg s nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Interpretive Description" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Interpretive Description" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Sundhedsvæsenet på tværs" udgivet af Gyldendal - "Rehabiliterende sygepleje" udgivet af Gyldendal

Bøger af Charlotte Handberg

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Charlotte Handberg hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Handberg s bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Handberg er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Interpretive Description" af Charlotte Handberg

"Interpretive Description" kan købes som ebog. Med "Interpretive Description" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Charlotte Handberg "Interpretive Description"

Det er muligt at købe Charlotte Handbergs "Interpretive Description" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Interpretive Description" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Handberg