Bog & idéCharlotte Højholt

Bøger skrevet af Charlotte Højholt

Læs mere om Charlotte Højholt
4 produkter
4 produkter
Børnefællesskaber
BOEGERTILSTAERKPRIS
BørnefællesskaberCharlotte Højholt
243,95 DKK
Paperback
(0)
Børnefællesskaber
Forældresamarbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
ForældresamarbejdeUlla Schødt
225,95 DKK
Hæftet
(0)
Forældresamarbejde
Deltagerobservation
BOEGERTILSTAERKPRIS
DeltagerobservationCharlotte Jonasson
297,95 DKK
Hæftet
(0)
Deltagerobservation
Fritidspædagogik og børneliv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fritidspædagogik og børnelivDorte Kousholt
252,95 DKK
Hæftet
(0)
Fritidspædagogik og børneliv

Mere om Charlotte Højholt

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Charlotte Højholt. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Højholt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Børnefællesskaber" udgivet af Børn & Unge - "Konflikter om børns skoleliv" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Forældresamarbejde" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Fritidspædagogik, faglighed og fællesskaber" udgivet af Dafolo - "Forældresamarbejde" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Børnefællesskaber" udgivet af Frydenlund - "Fritidspædagogik, faglighed og fællesskaber" udgivet af Dafolo - "Læring i daginstitutioner" i serien "Pædagogik og læring" udgivet af Dafolo - "Fritidspædagogik og børneliv" udgivet af Gyldendal - "Børn i vanskeligheder" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Deltagerobservation" udgivet af Gyldendal - "Skolelivets socialpsykologi" i serien "Unge Pædagogers serie" udgivet af Unge Pædagoger

Mere om Charlotte Højholts bøger

Der er 12 tilgængelige bøger af Charlotte Højholt hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan bestille Charlotte Højholt bøger i forskellige formater. Charlotte Højholt bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Børnefællesskaber" af Charlotte Højholt

"Børnefællesskaber" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Børn & Unge, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Konflikter om børns skoleliv" af Charlotte Højholt

"Konflikter om børns skoleliv" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Højholt