Bog & idéCharlotte Støvring

Bøger skrevet af Charlotte Støvring

Læs mere om Charlotte Støvring
1 produkter
1 produkter
Intern kommunikation
Intern kommunikationCharlotte Støvring
97,95 DKK
EBOG
(0)
Intern kommunikation

Mere om Charlotte Støvring

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Charlotte Støvring. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Støvrings bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommune - kend din kulturarv!" udgivet af Kulturarvsstyrelsen¤Realdania - "Intern kommunikation" i serien "Kort til viden" udgivet af Børsen

Mere om Charlotte Støvrings bøger

Du kan købe to bøger af Charlotte Støvring her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Charlotte Støvring bøger i flere formater. Bøgerne af Støvring er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kommune - kend din kulturarv!" af Charlotte Støvring

Hos Bog & idé er "Kommune - kend din kulturarv!" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kulturarvsstyrelsen¤Realdania.

Charlotte Støvring "Intern kommunikation"

"Intern kommunikation" kan købes online som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Intern kommunikation" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Kort til viden". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Børsen.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Støvring