Bog & idéCharlotte Trolle Olsen og Kaare Øster

Bøger skrevet af Charlotte Trolle Olsen og Kaare Øster

Læs mere om Charlotte Trolle Olsen og Kaare Øster
1 produkter
1 produkter
Verdenshavet
VerdenshavetCharlotte Trolle Olsen
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Verdenshavet

Mere om Charlotte Trolle Olsen og Kaare Øster

Der er kun én bog af Charlotte Trolle Olsen og Kaare Øster tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Verdenshavet". Det er Forlaget Meloni, der har publiceret den på dansk. "Verdenshavet" er desuden en del af serien "Geografiske brændpunkter".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Verdenshavet" af Charlotte Trolle Olsen og Kaare Øster

"Verdenshavet" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Østers serie "Geografiske brændpunkter". Det er Forlaget Meloni, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Øster, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Trolle Olsen og Kaare Øster