Bog & idéChris Mace

Bøger skrevet af Chris Mace

Læs mere om Chris Mace
1 produkter
1 produkter
Mindfulness og psykisk trivsel
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mindfulness og psykisk trivselChris Mace
169,96 DKK
Hæftet
(0)
Mindfulness og psykisk trivsel

Mere om Chris Mace

Der er blot én bog af Chris Mace tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Mindfulness og psykisk trivsel". Den er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Chris Maces "Mindfulness og psykisk trivsel"

"Mindfulness og psykisk trivsel" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag.

Dette er en også en skøn bog fra Mace, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Chris Mace