Bog & idéChristian Becker-Christensen

Bøger skrevet af Christian Becker-Christensen

Læs mere om Christian Becker-Christensen
1 produkter
1 produkter
Dansk syntaks
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk syntaksChristian Becker-Christensen
341,96 DKK
Hæftet
(0)
Dansk syntaks

Mere om Christian Becker-Christensen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Christian Becker-Christensen. På listen nedenfor finder du Becker-Christensens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk Retskrivning" udgivet af Dansk Sprognævn - "Dansk syntaks" udgivet af Samfundslitteratur - "Dansk syntaks" udgivet af Samfundslitteratur

Christian Becker-Christensens bøger

Christian Becker-Christensen har tre bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Christian Becker-Christensen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Becker-Christensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christian Becker-Christensens "Dansk Retskrivning"

Hos Bog & idé er "Dansk Retskrivning" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Dansk Sprognævn, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Christian Becker-Christensen "Dansk syntaks"

Det er muligt at købe Christian Becker-Christensens "Dansk syntaks" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Dansk syntaks" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Becker-Christensen