Bog & idéChristian Engelstoft

Bøger skrevet af Christian Engelstoft

Læs mere om Christian Engelstoft
1 produkter
1 produkter
Svig og list
Svig og listChristian Engelstoft
45,95 DKK
e-bog
(0)
Svig og list

Mere om Christian Engelstoft

Der er kun én bog af Christian Engelstoft tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Svig og list". Det er Arne Herløv Petersen, der har publiceret den på dansk. "Svig og list" er desuden en del af serien "Eventyr fortalte for børn".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Svig og list" af Christian Engelstoft

Det er muligt at købe Christian Engelstofts "Svig og list" som e-bog. "Svig og list" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Eventyr fortalte for børn". Det er Arne Herløv Petersen, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Christian Engelstoft fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Engelstoft