Bog & idéChristian Geo Heltboe

Bøger skrevet af Christian Geo Heltboe

Læs mere om Christian Geo Heltboe
2 produkter
2 produkter
Hva'  så nu?
STREAM
Hva' så nu?Christian Geo Heltboe
79,95 DKK
Lydbog
(6)
Hva' så nu?
Hva' så nu?
Hva' så nu?– Geo
139,95 DKK
EBOG
(4)
Hva' så nu?

Mere om Christian Geo Heltboe

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Christian Geo Heltboe. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Heltboe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hva' så nu?" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hva' så nu?" i serien "Magnumbøger" udgivet af Saga - "Hva' så nu?" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Livet efter kræft - Forfatterinterview med Geo" i serien "Saga Talks" udgivet af SAGA Egmont - "Hva' så nu?" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Christian Geo Heltboe

Christian Geo Heltboe har fem bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Christian Geo Heltboe bøger i flere formater. Christian Geo Heltboe bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christian Geo Heltboes "Hva' så nu?"

"Hva' så nu?" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Christian Geo Heltboe "Hva' så nu?"

Det er muligt at købe Christian Geo Heltboes "Hva' så nu?" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Magnumbøger". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Geo Heltboe