Bog & idéChristian Gether

Bøger skrevet af Christian Gether

Læs mere om Christian Gether
2 produkter
2 produkter
ARKEN
ARKENHeidi Laura
349,95 DKK
Indbundet
(1)
ARKEN
Kirkeby på Læsø
Kirkeby på LæsøErik Steffensen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Kirkeby på Læsø

Mere om Christian Gether

Hvis du søger en bog skrevet af Christian Gether, kan du vælge i mellem et bredt sortiment tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Gether.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "ARKEN" udgivet af Gads Forlag - "Før usynligheden" udgivet af Gyldendal - "Kirkeby på Læsø" udgivet af Læsø Kunsthals Forlag

Christian Gethers bøger

Du kan købe tre bøger af Christian Gether her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Christian Gether kan købes i flere formater. Bøgerne af Gether er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"ARKEN" af Christian Gether

Det er muligt at købe Christian Gethers "ARKEN" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Forlag.

"Før usynligheden" af Christian Gether

Hos Bog & idé er "Før usynligheden" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Gether