Bog & idéChristian Helms Jørgensen

Bøger skrevet af Christian Helms Jørgensen

Læs mere om Christian Helms Jørgensen
2 produkter
2 produkter
Klassisk og moderne pædagogisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Frafald i erhvervsuddannelserne
Frafald i erhvervsuddannelserneChristian Helms Jørgensen
279,95 DKK
EBOG
(0)
Frafald i erhvervsuddannelserne

Mere om Christian Helms Jørgensen

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger skrevet af Christian Helms Jørgensen. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Læring i et spændingsfelt" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Uddannelsesværksteder på VUC " i serien "Uddannelsesstyrelsens temahæfteserie" udgivet af Undervisningsministeriet - "Klassisk og moderne pædagogisk teori " i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Drenge og maskuliniteter i ungdomsuddannelserne" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Uddannelsesplanlægning - samspil mellem uddannelse og arbejde" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Frafald i erhvervsuddannelserne" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Elever i erhvervsuddannelserne" udgivet af Gyldendal - "Drenge og maskuliniteter i ungdomsuddannelserne" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Frafald i erhvervsuddannelserne" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Demokrati og deltagelse i arbejdslivet" udgivet af Roskilde universitetsforlag

Bøger skrevet af Christian Helms Jørgensen

Christian Helms Jørgensen har 11 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Christian Helms Jørgensen fås i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Jørgensen skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christian Helms Jørgensens "Læring i et spændingsfelt"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Jørgensen, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Roskilde Universitetsforlag.

Christian Helms Jørgensen "Uddannelsesværksteder på VUC "

Hos Bog & idé er "Uddannelsesværksteder på VUC " tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Jørgensens serie "Uddannelsesstyrelsens temahæfteserie". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Undervisningsministeriet.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Helms Jørgensen