Bog & idéChristian Jensen

Bøger skrevet af Christian Jensen

Læs mere om Christian Jensen
3 produkter
3 produkter
Information inkarneret
Information inkarneretOve Korsgaard
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Information inkarneret
Sproget i lyst og nød
Sproget i lyst og nødGeorg Adamsen (red.)
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Sproget i lyst og nød
Information inkarneret
Information inkarneretOla Jørgensen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Information inkarneret

Mere om Christian Jensen

Der er flere forskellige bøger skrevet af Christian Jensen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Last og sikkerhed efter Eurocodes" udgivet af Akademisk Forlag - "Teknisk Ståbi" udgivet af Akademisk Forlag - "Sproget i lyst og nød" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Lyd i skolen" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole - "Ophavsretten på biblioteket" udgivet af Biblioteksstyrelsen - "Ophavsretten på biblioteket" i serien "Råd og vink fra Biblioteksstyrelsen" udgivet af Biblioteksstyrelsen - "Krigens købmænd" udgivet af Gyldendal

Bøger af Christian Jensen

Du kan finde syv bøger af Christian Jensen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Jensens bøger kommer i flere forskellige formater. Christian Jensen bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Last og sikkerhed efter Eurocodes" af Christian Jensen

"Last og sikkerhed efter Eurocodes" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

"Teknisk Ståbi" af Christian Jensen

Dette er en også en fantastisk bog fra Jensen, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Jensen