Bog & idéChristian Klinge

Bøger skrevet af Christian Klinge

1 produkter
1 produkter
Reservatet
ReservatetErik Staunstrup
349,95 DKK
HARDBACK
(0)
Reservatet

Mere om Christian Klinge

Christian Klinge har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Reservatet". Det er Nyt Perspektiv, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christian Klinges "Reservatet"

Hos Bog & idé er "Reservatet" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt Perspektiv.

Dette er en også en fantastisk bog fra Klinge, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Klinge