Bog & idéChristian la Cour

Bøger skrevet af Christian la Cour

Læs mere om Christian la Cour
1 produkter
1 produkter
Introduktion til dansk arbejdsret
BOEGERTILSTAERKPRIS
Introduktion til dansk arbejdsretChristian la Cour
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Introduktion til dansk arbejdsret

Mere om Christian la Cour

Christian la Cour har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af La Cours bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Introduktion til dansk arbejdsret" udgivet af Gyldendal - "Introduktion til dansk arbejdsret" udgivet af Hans Reitzel - "Introduktion til dansk arbejdsret" udgivet af HansReitzels

Mere om Christian la Cours bøger

Du kan bestille tre bøger af Christian la Cour her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. La Cours bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af La Cour er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christian la Cours "Introduktion til dansk arbejdsret"

Det er muligt at købe Christian la Cours "Introduktion til dansk arbejdsret" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Christian la Cour "Introduktion til dansk arbejdsret"

Det er muligt at købe Christian la Cours "Introduktion til dansk arbejdsret" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hans Reitzel.
Detaljer
Fulde navn:
Christian la Cour