Bog & idéChristian Nørr

Bøger skrevet af Christian Nørr

Læs mere om Christian Nørr
2 produkter
2 produkter
Stine Bosse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stine BosseChristian Nørr
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Stine Bosse
Stine Bosse
Stine BosseChristian Nørr
79,95 DKK
EBOG
(0)
Stine Bosse

Mere om Christian Nørr

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Christian Nørr. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Nørr.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tro, omsorg og interkultur" udgivet af HansReitzels - "Stine Bosse" udgivet af Gyldendal Business - "Stine Bosse" udgivet af Gyldendal Business - "Grundbog i psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Stine Bosse" udgivet af Gyldendal - "Stine Bosse" udgivet af Gyldendal Business

Bøger af Christian Nørr

Du kan bestille seks bøger af Christian Nørr her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Nørrs bøger fås i et udvalg af formater. Nørrs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tro, omsorg og interkultur" af Christian Nørr

Hos Bog & idé er "Tro, omsorg og interkultur" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Stine Bosse" af Christian Nørr

Hos Bog & idé er "Stine Bosse" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Business.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Nørr