Bog & idéChristian Ørsted

Bøger skrevet af Christian Ørsted

Læs mere om Christian Ørsted
3 produkter
3 produkter
Den rigtige slags forkert
Den rigtige slags forkertAmy Edmondson
539,95 DKK
Paperback
(0)
Den rigtige slags forkert
Fatale forandringer.
Fatale forandringer.Christian Ørsted
299,95 DKK
Indbundet
(5)
Fatale forandringer.
Co-teaching og psykologisk tryghed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Co-teaching og psykologisk tryghedMicki Sonne Kaa Sunesen
359,96 DKK
Paperback
(0)
Co-teaching og psykologisk tryghed

Mere om Christian Ørsted

Der findes forskellige bøger fra Christian Ørsted online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Ørsteds bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fatale forandringer" udgivet af People's - "Fatale forandringer" udgivet af People's - "Den frygtløse organisation" udgivet af DJØF FORLAG - "Samlede og efterladte skrifter" udgivet af SAGA Egmont - "Fatale forandringer" udgivet af People'sPress - "Ånden i naturen" udgivet af Saga - "Ånden i naturen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Livsfarlig ledelse" udgivet af People’sPress - "Livsfarlig ledelse" udgivet af People'sPress - "Livsfarlig ledelse" udgivet af People'sPress - "Livsfarlig ledelse LYDBOG" udgivet af People'sPress - "Livsfarlig ledelse" udgivet af People'sPress

Mere om Christian Ørsteds bøger

Christian Ørsted har 12 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Ørsteds bøger kommer i samtlige formater. Ørsteds bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fatale forandringer" af Christian Ørsted

Det er muligt at købe Christian Ørsteds "Fatale forandringer" som lydbog. Du kan derudover altid have "Fatale forandringer" af Christian Ørsted med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People's.

Christian Ørsted "Fatale forandringer"

Det er muligt at købe Christian Ørsteds "Fatale forandringer" som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Fatale forandringer" på din enhed og begynde at læse. Det er People's, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Ørsted