Bog & idéChristian Skovgaard

Bøger skrevet af Christian Skovgaard

Læs mere om Christian Skovgaard
1 produkter
1 produkter
Brudstykker
BOEGERTILSTAERKPRIS
BrudstykkerChristian Skovgaard
165,96 DKK
Hardback
(5)
Brudstykker

Mere om Christian Skovgaard

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Christian Skovgaard. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Skovgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erhvervsbeskatning" udgivet af Djøf Forlag - "Selvtægtsmanden" udgivet af Aben Maler - "Erhvervsbeskatning - med fokus på personselskaber og virksomhedsordningen" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Erhvervsbeskatning" udgivet af Djøf Forlag - "Brudstykker" udgivet af Forlæns

Christian Skovgaards bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Christian Skovgaard hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Christian Skovgaard bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Skovgaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Erhvervsbeskatning" af Christian Skovgaard

"Erhvervsbeskatning" er tilgængelig online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.

Christian Skovgaard "Selvtægtsmanden"

Det er muligt at købe Christian Skovgaards "Selvtægtsmanden" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aben Maler.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Skovgaard