Bog & idéChristian Teisner

Bøger skrevet af Christian Teisner

Læs mere om Christian Teisner
2 produkter
2 produkter
Blodmånen
BOEGERTILSTAERKPRIS
BlodmånenChristian Teisner
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Blodmånen
Midnatssol
MidnatssolChristian Teisner
109,95 DKK
e-bog
(0)
Midnatssol

Mere om Christian Teisner

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger skrevet af Christian Teisner. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Teisner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Midnatssol" udgivet af mellemgaard - "Midnatssol" udgivet af Forlaget mellemgaard

Mere om Christian Teisners bøger

Christian Teisner har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Christian Teisner kan købes i samtlige formater. Teisners bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christian Teisners "Midnatssol"

Det er muligt at købe Christian Teisners "Midnatssol" som e-bog. "Midnatssol" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Midnatssol" af Christian Teisner

Hos Bog & idé er "Midnatssol" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Teisner